Visie :

TOYS moedigt ouders aan om als coach in het leven te staan, om alles wat om herkenning vraagt toe te laten en om het grootste en het allermooiste licht dat hun kinderen hier op aarde brengen te laten stralen. Ik breng ode aan de nieuwetijdskinderen en wil getuige zijn van het bevrijden van hun angsten en onzekerheden als mijlpaal in hun leven om hun talenten in de wereld te zetten.

Toys ontmoet graag ouders die in zichzelf geloven, die bewust bezig zijn en kijken vanuit een oplossingsgerichte bril. Wanneer ouders open staan voor innerlijk werk, spiegologie en spiritualiteit zijn tijden van crisis versnelde transformatiemomenten.

TOYS past in de maatschappelijke trend aangezien de Centra voor Leerlingenbegeleiding meestal wachtlijsten hebben en anders werken (via het zorgcontinuüm: een trapsgewijs systeem dat is ingebed in het zorgbeleid van de school). Kindercoaches werken met het kind zelf. Deze aanpak levert veel sneller resultaten op.

Imago :

Toys is een beschermer en helper.  Ik maak zacht verbinding met u en uw kinderen vanuit het hart.  Dankzij Toys ga je creatief aan de slag met uw eigen gevoel. Toys is ook confronterend wanneer het nodig is. Bovendien gaat u de leraar/de gids in uzelf ontdekken aangezien Toys educatie heel hoog in het vaandel draagt.

hooggevoelige kinderen