Ben je bijna jarig en droom je van een te gek feestje bij jouw thuis!?

De TOYS-taxi komt naar je toe en tovert jouw huis en tuin om in een paradijs!

Het doel is om kinderen meer buiten te laten spelen en meer creatief aan de slag te laten gaan met de natuur. Met een beetje fantasie vertoef je samen met je vriendjes in het bos, de bergen of de zee. Alle seizoenen en windrichtingen doen mee.

We maken kunstwerkjes van bladeren, eikels, dennenappels, takken, mos, klimop en van alle losse natuurelementen die je vindt, we leggen een blote voetenpad, doen samen yoga, zingen liedjes en maken muziek, schilderen met vingerverf, …

uitnodiging-kinderfeestje-herfst

Alle andere “haalbare” wensen en ideeën kunnen verwezenlijkt worden zodat het een héél persoonlijk verjaardagsfeestje wordt.

Graag kom ik eerst ter plaatse kennismaken en afstemmen op wat jij wil. Ik overloop het volledige feestje en maak samen met jou een ‘party planning check list’. Staat er bijvoorbeeld een natuurspeurtocht op het programma dan kan het lijstje er zo uitzien:

natuurspeurtochtt

MAX. aantal kinderen: 7 (incl. de jarige)

DUUR: 3 uren

PRIJS: 120 euro excl. kennismakingsbezoek, materiaalkosten, bezinekosten  

TIJDIG BOEKEN!!! DATUM EN UREN: op aanvraag.

te gekkeDe kleine lettertjes:

Het kind nodigt zelf zijn vriendjes uit. Minstens 1 ouder van de jarige is aanwezig op het feestje, houdt mee toezicht en zorgt voor eten, drinken en de aankleding. Opruimen en poetsen nadien is voor jullie. Als ouder ben je aansprakelijk voor ongelukken. Mocht het heel erg slecht weer zijn, is de feestjesgever ziek of plots verhinderd dan wordt het feestje verplaatst.